„T3 Lucea ID“ taip pat yra protingas, lygus ir gana seksualus
karibų vištienos troškinys

(Vaizdo kreditas: T3)Moteris ir namų sprendimas
T3s išmanusis tiesintuvas ir formavimo lygintuvas perkelia plaukų tiesinimo nustatymus į kitą lygį
Priežastys pirkti- +
Protingas šilumos pritaikymas
- +
Jonų technologija
- +
Gražus dizainas
- +
Unikalus atnaujinimo režimas
- -
Ilgas įrengimas
- -
Galimos jutiklinio ekrano klaidos
Tobulėjant technologijoms, yra gana sudėtinga stumti dalykus į priekį bandant sukurti geriausi plaukų tiesintuvai . Jūs paleidžiate plaukus tarp šildomų plokščių, jie yra ištiesinti ir tai yra jūsų dalis, tiesa? Neteisingai parašytas „T3 Lucea“ ID.
Vietoj to, kiekvienas žmogus, pasiėmęs šį naujos kartos stilių, naudojasi specialiais nustatymais, atsižvelgdamas į plaukų ilgį, storį ir būklę. Nustatymai, kurių jiems net nereikia patiems išsiaiškinti, nes prietaisas tai atlieka už juos kartu su joninio išlyginimo technologija, šilumai protinga mikroschema ir antruoju plaukų plauko režimu.
Po to, taip, jūs paleidžiate plaukus tarp šildomų plokščių ir jie ištiesinami - nes todėl šios priemonės yra mūsų gyvenime. Tačiau naudodamas šias intelektualias papildomas funkcijas, T3 žada atsikratyti plaukų formavimo ir priežiūros - ir (dažniausiai) tai atitraukia. Pradinis nustatymas yra sudėtingesnis nei vidutinio stilizatoriaus įjungimo mygtukas, o sklandus jutiklinis ekranas turi tam tikrų pažeidžiamumų. Tačiau tai yra smulkmenos, priešingai nei nepaprastai įspūdingos technologijos ir labai malonus „Lucea ID“ dizainas bei jausmas.
„T3 Lucea ID“ apžvalga
Specifikacijos
RRP: 189 svarų sterlingų Svoris : 391 gramas Laido ilgis: 2,5 m Garantija: 2 metai
Techninis našumas
„T3 Lucea ID“ teigiamai dainuoja su unikaliomis techninėmis savybėmis. Pradėkime nuo „biggie“-„T3 Heat ID“, suasmenintų šilumos nustatymų rinkinio, atsižvelgiant į jūsų plaukų tekstūrą, ilgį ir tai, ar jie buvo dažyti, ar ne. Tai nustatymas yra pirmas dalykas, kurį jūs darote įjungę formavimo priemonę, ty paliečiate įvairius simbolius jutiklinio ekrano skydelyje, kad apibūdintumėte savo plaukus. Tuomet „Lucea ID“ apskaičiuoja jūsų idealų šilumos nustatymą iš devynių pasirinkimų, per kelias sekundes pakyla iki nurodytos temperatūros ir, jei esate patenkintas tuo, kas siūloma, laikosi jo kiekvieną kartą, kai kuriate stilių.
Atnaujinimo režimas yra dar vienas įdomus papildymas. Šis nustatymas skirtas antros dienos stiliui. Tai yra tada, kai neturite laiko nusiplauti ar nusipirkti geriausias plaukų džiovintuvas dalyvauja, bet nori papildyti vakarykštę išvaizdą šiek tiek šilumos. Šis režimas veikia žemesnėje temperatūroje nei įprasta „HeatID“ - pakankamai aukšta, kad būtų lygi ir stilinga, tačiau mažiau pažeista. Šios funkcijos įtraukimas parodo intuityvų supratimą apie tai, kaip moterys iš tikrųjų formuoja plaukus, o tai dažnai yra trikčių šalinimas ir papildymas, o ne visiškas. Malonu jausti, kad šiomis progomis galite lengvai pereiti į malonesnį režimą.
Visos čia naudojamos medžiagos yra aukščiausios klasės, dar vienas T3 bruožas, kurio džiovyklos, suktukai ir stilizatoriai niekada nenuvilia savo lytėjimo pojūčiu ir gražiu dizainu. „Lucea ID“ tai reiškia dailų jutiklinį ekraną, todėl jokie mygtukai ar jungikliai nesugadina perlamutrinio išorinio prietaiso korpuso. Plokštės pagamintos iš blizgios keramikos, jas kontroliuoja išmanioji mikroschema, o virš jų esanti maža anga išskiria jonų srautą, kuris neutralizuoja garbanas sukeliančius teigiamus plaukų krūvius.
Vartotojo patirtis
Kai įveiksite pradines sąrankos kliūtis, su „Lucea ID“ galėsite puikiai praleisti laiką. Natūralu, kad dėl jutiklinio ekrano ir išmaniojo „Heat ID“ režimo turėsite iš tikrųjų perskaityti instrukcijas, kad galėtumėte naudoti šį stilių. Jei esate kažkas panašaus į mane (t. Y. Labai lengvai išjungiamas naudojant sudėtingas technologijas), tai gali sukelti pradinį nerimą, kodėl aš negaliu tiesiog įjungti ir eiti? tačiau labai patogi knygelė supažindina jus su procesu, kuris trunka ne ilgiau kaip minutę ar dvi.
kiek laiko kraujuoji po gimdymo
Jutiklinio ekrano valdikliai tikrai jaučiasi patenkinti - tris sekundes nuspaudus LED jungiklį ir šiek tiek pranešimų triukšmo bei vibracijos pranešama, kad stilius yra įjungtas. Tada bakstelėkite simbolius, kad apibūdintumėte savo plaukų ilgį, būklę ir storį - knygelėje yra daug informacijos, kuri padės prireikus pasirinkti. Užrakinkite ekraną bakstelėdami įjungimo mygtuką ir pasirodys mažų juostų serija, šiek tiek panaši į telefono akumuliatoriaus ekraną, rodančią, kaip karšta stilizatoriaus manymu, turėtumėte eiti. Taip pat yra rankinis režimas, jei norėtumėte tiesiog pasirinkti šilumą ir atskirą mygtuką, kuris tiesiogiai persijungia į atnaujinimo režimą, kad būtų lengva perjungti šiuos du režimus. Remdamasis sąžiningumo dvasia, sąrankos metu turėjau keletą klaidingų paleidimų, kai nebuvau visiškai tikras, ar ekranas buvo užrakintas, ar atrakintas, ar koks pyptelėjimas ką reiškia. Bet aš tai supratau per kelias minutes - man nieko neįprasto, kai sukuriu naują rinkinį.
Kalbant apie instrukcijas, nemažai dėmesio skiriama neliesti dalykų netinkamu laiku. Mums nurodoma neliesti srities virš maitinimo mygtuko įjungiant arba išjungiant lygintuvą ir neliesti maitinimo mygtuko formuojant. Aišku, šiek tiek lengviau netyčia paspausti mygtuką, kai jis iš tikrųjų nėra fizinis mygtukas. Tačiau bandymų metu nemanau, kad tai būtų problema, ir kiekvienas, turintis jutiklinį ekraną turintį telefoną, turėtų sugebėti lengvai naršyti šį klavišą.
Kalbant apie tiesinimo patirtį, tai yra sklandus ir patenkintas, todėl „T3 Lucea ID“ yra vienas iš geriausi garbanotų plaukų tiesintuvai . Plokštės yra 10 cm ilgesnės nei standartinės T3 ir daugelio kitų formų gamintojų, o tai reiškia efektyvų stilių. Aš taip pat pastebėjau, kad plonos, elegantiškos plokštelės ir išlenktas išorinis stylerio kraštas padėjo sukurti bangas - to aš niekada nesuvokiu, bet tai padarė tai taip paprasta, kaip bus.
Paskutinis mažas, bet labai sveikintinas prisilietimas yra mažas velcro dirželis, pritvirtintas prie švino. Tai padeda tvarkingai jį suvynioti ir neleidžia susidaryti į Medūzą panašių elektros laidų raizginių, kurie, atrodo, išsivysto mano plaukų įrankių stalčiuje.
Rezultatai
O kaip su plaukais? Išmaniosios technologijos ir seksualus dizainas, be to, pudingo įrodymas, be abejo, yra valgymas - ir „Lucea ID“ tikrai patiko. Tos blizgios lėkštės lengvai slydo per mano plaukus, palikdamos jas glotnius, tiesius ir (galiu tik spėti) šiek tiek palengvinti nuo žalos, kurią padarytų mano natūralus polinkis rinktis didžiausią šilumą.
Ar pastebėjau ypatingą jonų išlyginamąjį poveikį? Tikrai ne, bet tikiu, kad jie atliko savo darbą. Atnaujinimo režimas buvo dovana penkių minučių stiliaus papildymams. Mano plaukai buvo labai laimingi, kad antrą dieną laikėsi žemesnės temperatūros, ir dar kartą tikiu, kad ilgainiui tai padės mano plaukų būklei.